Massages

OPGELET! GEEN ENKELE VORM VAN SENSUELE OF EROTISCHE MASSAGE BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. AL DE MASSAGES ZIJN RESPECTVOLLE MASSAGES. IK GA NOOIT IN OP VRAGEN VOOR EVENTUELE EROTISCHE HANDELINGEN.

Thaise olie massage: 

Een ontspannende massage met natuurlijke etherische oliën, ontspan, sluit je ogen en droom weg terwijl je je laat verzorgen. Deze massage is minder hard dan de Thaise traditionele massage. Ideaal om stress te verlagen, een pijnlijke nek of schouder te manipuleren, spieren te ontspannen en de  bloedsomloop te stimuleren. 

Voor deze massage hou je je slip of boxershort aan, er wordt een doek over je heen gelegd, de doek wordt opzij geplooid bij het masseren van dat deel van het lichaam.

Prijs 60€/1u – 90€/1u½ – 115€/2u

Thaise traditionele massage: 

Dit is een diepe, intense massage waarbij ik mijn handen, knieën, voeten en ellebogen gebruik om je ledematen te masseren, beginnend bij de voeten en eindigend bij het hoofd. Door druk uit te oefenen op spieren en gewrichten in combinatie met stretchhoudingen wordt het lichaam systematisch bewogen, losgemaakt en gerekt. Achteraf ervaart u niet alleen een fysiek maar tevens ook een mentaal energetisch effect.  

Er wordt een traditionele massage outfit voor de klant voorzien, bij een Thaise massage komt geen olie aan te pas.

Prijs 60€/1u – 90€/1u½ – 115€/2u

Thaise kruidenstempel massage: 

Voor deze massage worden na een Thaise oliemassage, kruidenstempels gebruikt, gevuld met 100% natuurlijke ingrediënten. De massage met de warme en vochtige kruidenstempels bevordert de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de werkzame stoffen uit de kruidenplanten in de stempels worden zuren en gifstoffen via de huid uitgescheiden.

Deze massage is te boeken vanaf een sessie van minimum 2 uur.

Prijs 120€/2uur

Hotstone massage: 

De hotstone massage is een combinatie van een Thaise oliemassage waarna de los gemasseerde ledematen, rug en schouders bedekt worden met warme basaltstenen. Dit geeft een warme gloed door heel het lichaam en stimuleert de bloedsomloop.

Deze massage is te boeken vanaf een sessie van minimum 2 uur.

Prijs 120€/2uur

Uitstekend
Gebaseerd op 33 recensies
karlien valvekens
karlien valvekens
2024-02-14
Prachtige ruimte en Samruai is een ongelofelijke masseuse. Ik kom met veel plezier van Leuven naar Hoboken voor een massage hier. The best!
Sophia Vercammen
Sophia Vercammen
2024-02-09
Al een hele lange tijd loop ik met geblokkeerde nek en schouders. Samruai wist zelfs de knopen waar ik geen weet van had weg te masseren. Heel lief en vriendelijk onthaal ook, een echte aanrader. Ik kom zeker en vast terug.
Nico Vaes
Nico Vaes
2024-02-03
Supervriendelijk onthaal. Samruai kent haar vak en gaat enorm toegewijd te werk. Ze wist de plekken die vast zaten snel te vinden en bleef eraan werken tot er resultaat was. Zeer tevreden klant! Ik ga zeker terug.
Dilan Kanik
Dilan Kanik
2024-01-26
Samruai heeft mijn dag veranderd! De masseuse was geweldig met mijn stijve nek en schouders. Haar vaardigheden en aandacht maakten echt het verschil. Ik voel me nu fantastisch ontspannen. Deze plek is absoluut een aanrader. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek, bedankt voor de geweldige ervaring!
kristien schoenmaeckers
kristien schoenmaeckers
2024-01-24
Steeds een heel warm welkom hier! Massages zijn top, en Samurai neemt de tijd voor je die nodig is. Lieve en vriendelijke vrouw!
Brunilda Dervishi
Brunilda Dervishi
2024-01-19
Bedankt voor de heerlijke massage je weet perfect waar juist de pijn is ik kom zeker terug ☺️
Deborah Seymus
Deborah Seymus
2024-01-04
Deze dame is een engel. Ik liep al weken met nek- en schouderpijn en zij vond feilloos alle knopen. Van sommigen wist ik zelfs het bestaan niet. Haar massagetechnieken zijn ontzettend goed en origineel. Ik liep naar buiten op wolkjes en kom over twee weken terug.
Trox Tra
Trox Tra
2023-11-23
Une grande professionnelle qui connaît bien son travail , vraiment rien à dire . 👏👏👏

Openingsuren

Enkel op afspraak via online boeking of via telefoon.

Dinsdag t.e.m. Zondag
9u – 21u

Maandag
gesloten