Cadeaubon

Wil je iemand een leuk cadeau doen? Waarom geen bon voor een massage?
Hiervoor kunt u bij mij ter plaatse terecht, of stuur een bericht via onderstaande berichtapplicatie of via info@samruai.be . De cadeaubon kan indien gewenst afgeleverd worden in regio Antwerpen.

Uitstekend
Gebaseerd op 33 recensies
karlien valvekens
karlien valvekens
2024-02-14
Prachtige ruimte en Samruai is een ongelofelijke masseuse. Ik kom met veel plezier van Leuven naar Hoboken voor een massage hier. The best!
Sophia Vercammen
Sophia Vercammen
2024-02-09
Al een hele lange tijd loop ik met geblokkeerde nek en schouders. Samruai wist zelfs de knopen waar ik geen weet van had weg te masseren. Heel lief en vriendelijk onthaal ook, een echte aanrader. Ik kom zeker en vast terug.
Nico Vaes
Nico Vaes
2024-02-03
Supervriendelijk onthaal. Samruai kent haar vak en gaat enorm toegewijd te werk. Ze wist de plekken die vast zaten snel te vinden en bleef eraan werken tot er resultaat was. Zeer tevreden klant! Ik ga zeker terug.
Dilan Kanik
Dilan Kanik
2024-01-26
Samruai heeft mijn dag veranderd! De masseuse was geweldig met mijn stijve nek en schouders. Haar vaardigheden en aandacht maakten echt het verschil. Ik voel me nu fantastisch ontspannen. Deze plek is absoluut een aanrader. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek, bedankt voor de geweldige ervaring!
kristien schoenmaeckers
kristien schoenmaeckers
2024-01-24
Steeds een heel warm welkom hier! Massages zijn top, en Samurai neemt de tijd voor je die nodig is. Lieve en vriendelijke vrouw!
Brunilda Dervishi
Brunilda Dervishi
2024-01-19
Bedankt voor de heerlijke massage je weet perfect waar juist de pijn is ik kom zeker terug ☺️
Deborah Seymus
Deborah Seymus
2024-01-04
Deze dame is een engel. Ik liep al weken met nek- en schouderpijn en zij vond feilloos alle knopen. Van sommigen wist ik zelfs het bestaan niet. Haar massagetechnieken zijn ontzettend goed en origineel. Ik liep naar buiten op wolkjes en kom over twee weken terug.
Trox Tra
Trox Tra
2023-11-23
Une grande professionnelle qui connaît bien son travail , vraiment rien à dire . 👏👏👏

Openingsuren

Enkel op afspraak via online boeking of via telefoon.

Dinsdag t.e.m. Zondag
9u – 21u

Maandag
gesloten